Parcare cu stil

Un nene cu logan alb a parcat pe mijlocul bulevardului, între trecere și scuar, cu botul ocupând o treime din banda a doua. Și a lăsat mașina o bună parte a zilei așa.

La genul ăsta de comportament, pedeapsa ar trebui calculată în funcție de nivelul nesimțirii, dincolo de considerentele ce țin de trafic. Nici nu trebuie să știi legislația rutieră la perfecție ca să te abții faci măgării din astea, țin pur și simplu de bun simț.

citeste mai departe

5 seriale noi care au început promițător

Nu știu dacă sunt doar eu, dar serialele care au început în ultimele luni mi se par mult mai bune decât în alți ani. Chiar și la capitolul SF-uri am găsit ceva demn se menționat.

Mr. Robot

Descrierea oficială de pe IMDB este o subapreciere grosolană la adresa potenÈ›ialului pe care care îl are Mr. Robot. Nu e un banal serial cu hackeri È™i anarhiÈ™ti, este mult mai mult de atât – meaning of life È™i chestii care te pun pe gânduri, chestii pe care le È™tii dar care-È›i sunt prezentate într-o lumină care îți poate deschide ochii.

citeste mai departe

Cele mai puternice amintiri pe care le am dinainte de ’89

Aveam 10 ani, tata murise deja de 3; suficient de mic pentru a nu înțelege mare lucru, suficient de mare să mi se amprenteze amintiri puternice.  Amintirile astea sunt ca niște fulgere izolate dar foarte luminoase. Uit zilnic o grămadă de chestii, dar nu pot să uit așa ceva:

citeste mai departe

Cum a fost pe National Arena la Steaua – Maccabi Haifa

Cand fac romanii o constructie moderna iese o constructie moderna facuta de romani. National Arena e un stadion frumos, desi la ora asta inca se mai lucreaza pe ici, pe colo. In schimb, “clasicele romanesti” sunt prezente la tot pasul:

  • Parcarea stadionului este neincapatoare. Daca in tarile din vest oamenii vin la stadion cu 5 minute inainte sa inceapa meciul, la noi trebuie sa-ti rezervi macar jumtate de ora pentru gasirea unui loc de parcare pe una din strazile de pe o raza de pe 5 kilometri.
  • Alta jumatate de ora o petreci la poarta unde cateva sute de oameni astepta cuminti in rand sa fie perchezitionati de un singur om de ordine care te cauta si in…
  • Evident ca nu ai voie sa intri in incinta stadionului cu o sticla de suc pentru ca trebuie sa cumperi 200 ml de cola cu 5 lei. Asta daca mai gasesti. Noi ne-am dus la pauza si nu am mai gasit nici de baut, nici de mancare. Ar fi putut sa puna macar niste automate cu sandvisuri si sucuri.

Continue reading Cum a fost pe National Arena la Steaua – Maccabi Haifa

citeste mai departe