Ce browsere prefera vizitatorii go4it.ro

Vizitatorii go4it.ro, sunt persoane care au o anumită cultură IT. Se pricep la diverse domenii, în funcţie de pasiunea fiecăruia. La modul general însă, cei mai mulţi dintre ei ştiu ce e acela un browser şi îşi aleg browser-ul în cunoştinţă de cauză, pe baza propriei obişnuinţe de navigare. Sunt relativ puţini cei care “folosesc ce găsesc în Windows”.

Acest segment de utilizatori este foarte relevant pentru situaţia actuală a browser-elor pentru că numai luând în calcul utilizatorii apţi de a face o alegere îţi poţi evalua produsul. Nu te poţi lăuda că ai realizat un browser bun atunci când acesta este folosit pentru că este inclus în mod implicit în sistemul de operare.

[ad#ad-0]

Aşadar, topul browser-elor în rândul vizitatorilor go4it.ro, pe ultimele 30 de zile, este următorul:

  1. Firefox – 37.86% dintre vizitatori
  2. Internet Explorer – 28.39%
  3. Google Chrome – 23.75%
  4. Opera – 8.13%
  5. Safari – 1.32%

go4it-analytics

Firefox deţine primul loc de mai bine doi ani. Surpriza este cota mare a lui Google Chrome care, în acest ritm, până la sfârşitul anului ar trebui să treacă pe locul 2.

Dintre utilizatorii de Firefox, peste 7% folosesc deja Firefox 4, disponibil deocamdată doar în versiune beta. Pe de altă parte, dintre cei care folosesc Internet Explorer, 19.15% (din 28.39%) au IE6.

2 thoughts on “Ce browsere prefera vizitatorii go4it.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *