Doua conturi de Google Reader sunt mai bune decat unul

Recunosc, am mai multe conturi de Gmail. Şi de Docs. Şi de Picasa. Şi de orice alt serviciu Google pentru că am mai multe conturi Google. Şi pentru că chiar le folosesc. De exemplu, le folosesc în mod frecvent pentru Google Reader.
[ad#ad-1]

Am sute de feed-uri în Google Reader iar folder-urile şi tag-urile nu mi se par suficiente pentru a le organiza. Ar fi utile nişte subfoldere. Dar până când Google va realiza asta, mă mulţumesc cu mai multe conturi.

De o lună, de când au lansat Google Multiple Account Sign-In, este foarte uşor să treci de la un cont la altul. Cu ajutorul acestei funcţii poţi adăuga în profilul Google maxim trei conturi între care poţi schimba fără să mai dai Sign Out respectiv Sign In.

Google Reader
[ad#ad-00]

Acestea fiind spune, am pus la treaba Google Reader şi Google Multiple Account Sign-In şi mi-am separat feed-urile. Am păstrat în contul principal feed-urile de prioritate 1 (Internet, gadgeturi, software, IT în general) şi am mutat în alt cont, prin export, celelalte feed-uri gen bloguri generaliste, fotografie, fun, presă etc.

Dacă ar fi existat subfoldere în Google Reader, nu ar mai fi fost nevoie de acest artificiu. Dar aşa, contul e pe post de folder, iar tag-urile sunt subfolderele. Singura problemă este ca cookie-ul de Google Multiple Account Sign-In expiră după câteva zile, iar atunci trebuie din nou să mă loghez în contul secundar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *