Google Docs primeste un mic facelift

Ca un redactor constiincios ce sunt, ora 9 fara un sfert ma gaseste de obicei deschizand Google Docs pentru primele materiale ale zilei. Google Docs fiind procesorul meu de text principal de vreo 2 ani incoace.

Azi dimineata, Google Docs avea ceva schimbat, o aroma de procesor de text clasic. Dupa 5 secunde de buimaceala, mi-a sarit in ochi: baietii de la Google au facut un mic redesign, punandu-i o bara de butoane similara aplicatiilor obisnuite, cu toate butoanele standard de formatare a textului.

Redesign-ul este deocandata vizibil doar la editorul de text, modulele de calcul tabelar si prezentari au ramas neschimbate. Probabil in viitorul apropiat vor primi si ele noul design.

google docs redesing

Update: cu aceasta ocazie a disparut si functia de corectare ortografica care, chiar daca era destul de slaba, se dovedea utila.

3 thoughts on “Google Docs primeste un mic facelift”

  1. La mine corectarea ortografica functioneaza mai mult sau mai putin ca inainte. Si se poate apela cu butonul al treilea din dreapta. As fi de-a dreptul dezamagit daca ar disparea functia asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *