Logica electorala: cine fura cel mai mult la alegeri?

ALEGERI PARLAMENTARE - BUCURESTI

Pe toate posturile TV se vorbeste despre sute de cazuri in care se fraudeaza alegerile. Unii se plimba cu masinile de la o sectie la alta si voteaza de 10 ori, altii voteaza pe mai multe formulare odata, altii dau plocoane celor care voteaza cu un anumit candidat. Dar cine fura cel mai mult?

Pai simplu, se fura in ordinea interesului si a zonelor de influenta la nivel local. Sa-i luam pe rand: PDL, PNL si PSD.

[ad#ad-00]

PDL – toate sondajele, chiar si cele facute de ‘Moguli’, il dau pe Basescu 100% sigur in turul doi. Deci PDL ar avea cel mai mic interes sa fure la primul tur.

PNL – nu are influenta pe care o au PDL si PSD in tara. Este, dintre cele trei partide, cel mai vitregit. Deci ar fi pe locul doi la furat in primul tur.

PSD – are un istoric impresionabil de furtisaguri, baroni locali si acte de coruptie. Se bate pentru locul doi cu Antonescu. PSD e clar pe primul loc.

[ad#ad-00]

In alta ordine de idei, clasamentul pe partide la furt in primul tur al alegerilor arata asa: PSD, PNL, PDL. Indiferent de ce se spune sau incearca sa se insinueze la TV, clasamentul furaciunilor in primul tur nu poate arata altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *