Nero 8, download inainte de lansare

1 octombrie este data oficiala la care Nero 8, cel mai bun program de inscriptionare a discurilor, ar trebui sa fie lansat. Chiar asa va si fi, insa daca te grabesti poti sa-l descarci chiar acum (versiunea trial) de aici. Face ce face Softpedia si iese mereu in evidenta. Se zvoneste chiar ca versiunea completa ar circula in retelele de BitTorrent.

[ad#01]

Nero 8 Lite si Nero 8 Micro

15 thoughts on “Nero 8, download inainte de lansare”

 1. chiar circul? pe torrents 😀
  oricum, 1gb pentru un soft de scris cd-uri este totu?i un pic cam mult, chiar dac? nero con?ine ?i editor/mixer audio, cd labeler, photo viewer (irfan view?) ?i alte chestii inutile, nu crezi? 🙂

 2. Asa este. Numai ca Nero a incetat inca de la versiunea 7 sa fie un program exclusiv pentru inscriptionat discuri. Acum se doreste un fel de Media Center.

  Banuiesc ca o sa apara si in versiune separata, doar cu Burning Rom.

 3. eu n-am folosit niciodata versiunea 7, nu cred ca ma atrage a opta. pana la urma, am nevoie sa scrie DVD-uri, iar asta face si 5 si 6 la fel de bine. dupa alte porcarii pe care le contine nu ma dau in vant

 4. Cine zicea ca are 900 si ceva de mega pt un program? Poate atunci cand isi face extragerea fisierelor pt a fi instalate ,in schimb instalerul are nici mai mult ,nici mai putin de 178.4 Mb. Desi am gasit p torrenti fisiere de cel putin 178.11 mb si acestea fiind Ultra Edition fara beta sau alte chestii ,incluzand keygen pentru creearea unui serial de instalare valid.

 5. Nero 8 este fain.L-am incercat si merge excelent. De unde se poate achizitiona in Romania ? Am cautat in magazinele de specialitate si nu am gasit.

 6. cum a-ti reusit sa-l instalatzi…k eu nu reusesc…i-mi spune la un moment dat cannot update MSI engine please update manualy..
  am nevoie de ajutor cu asta va rog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *