Samsung: I’m the boss!

Samsung a facut clar un lucru, inainte sa inceapa Mobile World Congress: nu vom face anunturi importante, vom pastra ce avem mai bun pentru mai tarziu. De ce sa ne grabim sa lansam Galaxy S III, cand inca vindem foarte bine Galaxy S II?

Pe de alta parte, ceilalti producatori vor arunca in lupta cam tot ce au la MWC. HTC, de exemplu, ne-a promis multe surprize.

Duminica, ora 4 am, Barcelona, cu cateva ore inainte de ziua presei si cu mai bine de o zi de deschiderea oficiala a MWC 2012 Samsung lanseaza doua produse: Galaxy Tab 2 si Galaxy Beam.

Nu sunt nici de departe cele mai importante produse pe care Samsung le va lansa anul acesta. Nu sunt nici pe departe cele mai tari specifcatii la care te poti astepta. Dar sunt primele anunturi la MWC 2012.

Este felul Samsung de spune: uite aici doua produse; nu sunt cine stie ce; doar asa, ca sa stiti cine e seful; si nici nu ne-am incordat prea tare.

Este felul lui Samsung, printr-un anunt inaintea tuturor, de a spue ca face legea pe partea de smartphone-uri cu Android.

Piata smartphone-urilor cu Android este ca un meci de fotbal prea tacticizat: nu trebuie sa ataci prea tare, mai bine astepti greseala adversarului, care va veni mai devreme sau mai tarziu. Iar concurentii lui Samsung au facut greseli cu duiumul. Toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *