Windows XP SP3 va fi gata pe 29 aprilie

Conform celor de la Ars Technica, care de obicei au surse de incredere, Service Pack 3 pentru Windows XP va putea fi instalat incepand cu 29 aprilie. La aceasta data va putea fi instalat folosind serviciul de updates al Microsoft, iar incepand cu 10 iunie, SP3 va fi instalat prin Automatic Updates.

Si cu asta suportul Microsoft pentru Windows XP se cam termina, dupa aceasta data veti fi pe cont propriu. Nu e pacat ca din cauza legilor comertului produsele sunt abandonate cand chiar daca se dovedesc foarte bune?

windows xp sp3

7 thoughts on “Windows XP SP3 va fi gata pe 29 aprilie”

  1. Nu stiu cat de corect este spus ca “suportul Microsoft pentru Windows XP se termina”. Aproape sigur acesta va fi ultimul Service Pack totusi Microsoft va intretine Windows XP pana in 2011 prin tot felul de update-uri de securitate. De altfel si acest SP3 nu aduce prea multe lucruri noi ci este un fel de update cumulativ de la SP2 pana acum.

  2. Cred ca trebuia pe pe dos…Vista e o porcarie…marketing curat…o noua gaselnita pentru revitaliza vanzarile de softuri, sisteme….si tot ce tine de compul de acasa…vrei Vista…iti trebuie RAM…vrei Vista…iti trebuie un procesor Duo Core…Vrei Aero…iti trebuie un card grafic…buuunn!! XP-ul cu SP3 se misca mult mai repede….si a obtinut in teste…performante cu 20 pana la 30% mai bune decat Vista….la unele capitole nici nu se poate compara…e mult peste. Ca si concluzie….Vista a aparut ca trebuia neaparat sa se vina cu ceva nou…si e o conspiratie pusa la cale de moguli IT-ului mondial pentru a creste vanzarile si a ne face sa schimbam sisteme pana mai ieri foarte performante!!

  3. Windows XP are suport tehnic pana in 2014 shi este CHIAR mai bun decat Vista (PS: CD-ul de mai sus este un print al originalului, desi nu pre cred k din kte stiu un Cd opriginal arata baltfel…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *