Yahoo Messenger pentru iPhone

La doi ani dupa primul iPhone, cei doi programatori care se ocupa de Yahoo Messenger au reusit in sfarsit sa incropeasca o versiune pentru iPhone. Lasand gluma de o parte, desi nu am si nu voi avea iPhone in viitorul cel putin apropiat, Yahoo Messenger pentru iPhone suna, in teorie, destul de bine. Cel putin pentru o prima versiune.

Asadar Yahoo Messenger pentru iPhone ofera, printre altele, urmatoarele functii:

[ad#01]

 • instant messaging – nu prea inteleg de ce se lauda cu functia asta, fara asta cum ai putea sa mai vorbesti de un messenger?
 • photo sharing – share la pozele facute cu telefonul. Deocamdata ceva basic, nu s-au gandit sa realizeze o integrare cu Flickr, doar e al lor, de ce ar face-o?
 • stealth settings – copiii adora functia asta
 • custom status message – cu tot cu link-ul de rigoare
 • arhiva – doar pentru cele mai recente conversatii (nu se specifica la cat se face limitarea)
 • idle state – daca iesi temporar din aplicatie, sa stie oamenii ca nu esti pe faza
 • afisarea sau ascunderea contactelor offline

Yahoo Messenger pentru iPhone este o aplicatie gratuita (si probabil fara reclame deocamdata) ce poate fi descarcata prin iTunes App Store.

[ad#02]

5 thoughts on “Yahoo Messenger pentru iPhone”

 1. am si eu o rugaminte…..cine imi trimite si mie pe e-mail yahoo messenger pentru iphone deoarece mie imi da eroare cand vreau sa-l descarc prin itune….va rog ca tot caut de cateva zile alta cale de unde sa-l descarc si nu gasesc……

  1. ce sa zic eu l am descarcat l am sters si acum cand vreau sa il iau iar imi spune ca nu e compatibil cu tara noastra ! adika astia isi bat joc de mine ! pt o clipa am crezut ca sunt nebun si am visat ca il am ! 😀 urat ! a mers si nu mai merge !

 2. L-am descarcat ,si-mi mergea foarte bine pina intr-o zi cand m-am trezit ca s-a sters singur :))))) ………Am incercat din nou ,da-i f greu cind vreau sa-mi fac un cont pe apple ,imi spune ca parola trebuie sa contina litere si cifre ….O fac cum cere el , si-mi spune acelasi lucru . Sa le iau messengeru-n pula :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *