Yahoo Messenger pentru Vista este beta

Yahoo Messenger pentru Vista are o istorie interesanta care tradeaza perioada grea prin care trece Yahoo! A fost anuntat anul trecut in ianuarie, cand a fost lansat si Windows Vista. Abia in decembrie a aparut prima versiune. Era un preview cu care in afara de comunicarea in scris nu prea puteai sa faci altceva. Nu erau implementate multe functii gen voce sau photo sharing. Insa era stabil si ferit de buguri importante, ceea ce nu se poate spune si depsre Yahoo Messenger 9, aflat si el in stadiu de beta.

Din intamplare, sau mai bine spus exasperat de Yahoo Messenger 9 care pe Vista imi face multe probleme, azi am decis sa trec pe Yahoo Messenger de Vista, chiar daca stiam ca e doar preview. Si asa am descoperit ca cei de la Yahoo, fara sa anunte pe nimeni, i-au facut update. De fapt, ei au anuntat prin martie ca pregatesc un beta pentru trimestru II, dar de atunci n-au mai spus nimic.

Yahoo Messenger pentru Vista este acum beta si include o parte din funcctile obisnuite de versiunile anterioare. Mai exact, a fost integrat suportul pentru voce, au aparut cateva elemente grafice noi sau modifiate si cateva optiuni interesante. Una dintre noutati este configuarea avansata a alertelor. Mai precis a doua tipuri de alerte: pentru schimbarea statusului si pentru conectare/deconectare. Cu alte cuvinte, pot acum sa aleg doar anumite contacte pentru care sa fiu notificat cand se conecteaza sau ies de pe messenger. La fel este si in cazul statusurilor, pot sa specific persoanele la care sa fiu anuntat cand isi schimba statusul.

Asta este doar o prima impresie legata de Yahoo Messenger pentru Vista, prima versiune Beta, o analiza completa va fi publicata saptamana viitoare pe go4it.ro.

 Yahoo Messenger Vista Yahoo Messenger Vista Yahoo Messenger Vista Yahoo Messenger Vista

7 thoughts on “Yahoo Messenger pentru Vista este beta”

  1. Oricum nici nu-mi place, prea multa grafica aiurea. Nici versiunea a 9-a pentru xp nu-mi place, raman la versiunea a opta, e cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *