Yahoo Messenger Vista anuntat in varianta beta pentru trimestrul II

La Mix 08, show-ul anual organizat de Microsoft pentru a se lauda cu diverse feature-uri noi, au fosr prezenti si baietii de la Yahoo! Cu ocazia asta, s-a anuntat prima versiune beta de Yahoo! Messenger pentru Vista.

Aceasta ar trebui sa poate fi descarcata in al doilea trimestru al acestui an si ar urma sa aiba majoritatea functiilor deja cunoscute la Yahoo! Messenger, plus eventualele noutati. Cei care au testat preview-ul Yahoo! Messenger Vista stiu ca functionalitatea acestuia se rezuma in principiu la comunicarea textuala.

yahoo messenger vista

2 thoughts on “Yahoo Messenger Vista anuntat in varianta beta pentru trimestrul II”

  1. Sper ca versiunea beta sa fie una reusita. Insa eu am o problema: am descarcat mess. pt vista acum cateva zile dar nu pot intra.Imi apare cum ca nu poate incepe procesul de intrare si-mi cere sa verific conectarea la internet dar orice as face nu merge. Am si vers.8.1 care merge bine dar as dori vers. pt vista pt ca am windows vista.Te rog da-mi un sfat, poate e ceva ce-mi scapa mie.Mersi!

  2. Nustiu si mie la fel functioneaza chiar foarte bine pe mess 9 beta….si am vrut si eu sa instalez mess pt windows vista…si nu imi da voie….ca in cazul lu “Oana,, am si windows vista pe comp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *